Self Hydro Rush 800g

Tuote on loppuunmyyty... Lisää tulossa?

39,90 €

SELF Hydro Rush 800 g


SELF Hydro Rush 800 g on äärimmäisen korkealaatuinen proteiinisekoitus, joka sisältää laadukasta hydrolysoitua  HydroLact™-heraproteiinia sekä maailman laadukkaimpana proteiinina pidettyä hydrolysoitua PeptoPro®-kaseiinia. Lisäksi tuote on rikastettu haaraketjuisilla BCAA-aminohapoilla (8:1:1-suhteessa) sekä todella hyvin imeytyvällä GLNPep™-glutamiinia. Sekoituksen kruunaa beeta-hydroksi-beeta-metyylibutyraatti (HMB), joka ehkäisee lihasmassan hajoamista (kataboliaa)
 
SELF Hydro Rush sisältää ainoastaan 0,4 g rasvaa ja 0,6 g hiilihydraatteja annosta kohden, joten se soveltuu erinomaisesti myös esim. dieetin aikana käytettäväksi. Annoksessa on vain 102 kcal energiaa ja 24 grammaa proteiinia. Tuotteen proteiinit imeytyvät elimistön käyttöön sekä nopeasti, että pitkällä aikavälillä ja elimistö saa käyttöönsä tärkeitä rakennusaineita tasaisesti. Hydro Rush on täydellinen tuote sinulle, jos haluat lisäravinteiltasi absoluuttisen parasta laatua!
 
SELF Hydro Rush:
  • Äärimmäisen korkealaatuinen proteiinisekoitus, sisältää HydroLact™ & PeptoPro® -proteiineja
  • Sisältää BCAA-aminohappoja, HMB:ta ja glutamiinipeptidejä
  • Gluteeniton & vähälaktoosinen tuote
  • Korkea proteiinipitoisuus
Annostus: sekoita 1 mitallinen (29 g) jauhetta n. 3 dl vettä ja nauti esim. illalla ennen nukkumaanmenoa tai heti harjoittelun jälkeen.
Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lisäravinteet, Palautusjuomat, Proteiini